oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 253684

Podarim: Omara s skrito posteljo

Domžale, 09.11.2018:

Zaradi prenove stanovanja podarim funkcionalno omaro z vitrino in skrito posteljo v spodnjem delu. Ta se izvleče skupaj s kovinskimi nogami, ki jo dodatno povsem stabilno fiksirajo na tla. Postelja je klasičnih mer (185x80 cm), vsemu dodajam precej nerabljen jogi. Idealna je za nočitve gostov pa tudi študentske sobe, saj se jo lahko lepo pospravi in s tem pridobi na prostoru, lahko pa je tudi venomer odprta, saj je še vedno dovolj udobna in prostorna ter omogoča, da omare nad njo ne motijo spalnega udobja. Omara ima prostorne omarice, na enem delu pa tudi vitrino, s polico razdeljeno na dva dela (polici). Ima naslednje mere (g, š, v): 40x200x230 cm.
Demontaža in prevoz (kombi)sta v režiji kupca. Prevzem je možen v Domžalah.

OHRANJENOST:   
Starejša, odlično ohranjena, jogi kot nov, ker je bila namenjena gostom.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).