oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 252830

Podarim: Posebna posojila med hitro in resno ponudbo

Jakobski Dol, 09.10.2018:

Pozdravljeni gospa in gospod
Kar potrebujete za financiranje za vaš dom, za vaše podjetje, za nakup avtomobila, za nakup kolo, za ustvarjanje svoje lastne podjetja, za vaše osebne potrebe bolj kot dvom. Damo se osebna posojila od 5.000 do 5.000.000 € z bon 3 odstotno ne glede na znesek. Prosimo, navedite v vaš točen posojilo aplikacij, ki bi želeli in rok vračila. Se obrnite na nas za osebna posojila: PS: Jaz posoditi le na tiste naslednike povrniti me.

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni gospa in gospod Kar potrebujete za financiranje za vaš dom, za vaše podjetje, za nakup avtomobila, za nakup kolo, za ustvarjanje svoje lastne podjetja, za vaše osebne potrebe bolj kot dvom. Damo se osebna posojila od 5.000 do 5.000.000 € z bon 3 odstotno ne glede na znesek. Prosimo, navedite v vaš točen posojilo aplikacij, ki bi želeli in rok vračila. Se obrnite na nas za osebna posojila: PS: Jaz posoditi le na tiste naslednike povrniti me.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).