oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 252005

Podarim: Kunčica Bina

Maribor, 10.09.2018:

Podarim 1 leto in 3 mesece staro kunčico. Podarim jo z vso opremo. Veliko kletko, posodicami, senom, hrano. Pogoj je, da gre v dobre roke, mogoče v družino, ki že ima kakšnega kunca, da bi imela kunčica družbo. Je zelo prijazna, pusti se čohat. Navajena je na kunčji wc, tako da ji čistimo samo njen wc 1x dnevno, v kletki ni drugega nastilja, ker ji ne ustreza. Tudi ko je spuščena iz kletke ne lula in ne kaka zunaj. Ne pusti se prijeti v naročje, je pa zelo cartljiva, če sediš poleg nje in jo čohaš. Če pa so priboljški v roki, pa zleze sama v naročje:) Pogoj je tudi, da imamo kdaj možnost obiska, ker bo tako moji hčerki lažje sprejeti ločitev od nje. Če niste resni ljubitelji kuncev, potem ne bo nič. Radi bi našli nekoga, ki bo imel več časa za njo in da bi imela tudi možnost spuščenega tekanja vsaj 1x na dan. Če želite, jo lahko pred odhodom v nov dom, na naše stroške tudi steriliziramo. Vsi resni, pišite sporočilo in se dogovorimo naprej.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).