oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 251610

Menjam: Komplet za otroka

Ponikva, 29.08.2018:

Komplet za otroka menjam za V vrednosti 40€ plenice baby Love 4, čokolino.
Na levi strani je vse novo. ( Vrtiljak, viseči oblaček, dva paketa puzzlov(jih žal ni več), prsni nastavki za dojenje, vzmetnice, ki je bila zraven novega kinderpeta in je nismo uporabljali je iz gobe in preko prevleka za pranje, oblačila na levi vsa nova pajac za zimo 62 velikost(ga ni več), hlače vse od 62 do 80, kapici in pa majcka in bodi), na desni strani pa so oblačila za doma ki jih podarim zraven, blazina za dojenje ki je v slabem stanju in sicer je potrebna šivanja, zraven dam še igralno podlogo ki je tudi v kar zdelanem stanju( zmuckana) samo da gre saj nam zavzema vse to samo prostor. Zraven so še tri police iz kocke nove za na steno, pas za tek ali kaj podobnega tudi nov z flaskami saj ga ne potrebujem in pa dva kompleta novih zaves vsake barve po 2 zavesi. Vse skupaj dam za 40€ samo da gre. V škatlo sem dala še dvojne čeveljčke za doma ki pa jih ni na sliki in še se bo kaj našlo. Dam samo v kompletu ker nam je res v napoto. Pisite samo resne in Osebni prevzem saj je kar veliko. Smo iz okolice Celja.

OHRANJENOST:   
Nekaj novo nekaj rabljeno.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 40 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).