oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 251435

Podarim: Fredov obroč za 2 - 6 let

Kranj, 23.08.2018:

Fredov plavalni obroč je poseben plavalni obroč, ki je v zadnjem delu odprt, v notranjosti obroča pa je trebušni del, na katerem otrok leži. Pripet je z varnostnim pasom, tako da nikakor ne more zdrkniti iz obroča. Otrok je v optimalnitrebušni legi. Fredov obroč je v celoti napihljiv. Oranžni obroč je srednje velikosti z zmanjšanim vzgonom in stabilnostjo. Na ta način je omogočena večja svoboda gibanja rok. Malček preplava več z žabjim gibanjem, spreminja smer plavanja, se obrača ter je samostojen in sproščen v vodi. Uporablja se v obdobju od 2. do 6. leta starosti. OBROČ JE BREZHIBEN; le naramnice se ne napihnejo (nič ne ovira).

OHRANJENOST:   
OBROČ JE BREZHIBEN; le naramnice se ne napihnejo (nič ne ovira).

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).