oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 250792

Podarim: Garderobna omara Alples in pripadajoča pisalna miza

Hrastnik, 02.08.2018:

Podarim zelo lepo ohranjeno in kvalitetno omaro znamke Alples in pisalno mizo ki je v kompletu z omaro . Omara ima dimenzije:
višina = 218cm
globina = 58cm
dolžina = 231 cm Omara sestoji in treh delov, med seboj povezanih delov. Levi in desni del imata veliko polico zgoraj in dolgo palico za obešanje oblačil (85cm). Sredinski del pa zajema poličke v izmeri 45cm x 55cm. Na sredini omare je tudi ogledalo. Barva omare je natur v kombinaciji z zelo rahlo, nežno rumeno/ rumeno smetanasto barvo. Omaro bomo razstavili, da jo bo mogoče odpeljati. Miza je iz dveh delov, na sredini je vrtljiva noga, ki omogoča da je miza manjša in se manjši del mize 'skrije' pod večjo mizo. Je zelo lepo ohranjena. Barva je natur. Dimenzije mize, ki je v celoti raztegnjena, so 220cm v dolžino in najširši del mize je 90cm. Ko je miza sestavljena (manjši del pod velikim), je dolga 120cm. Taka miza je idelana tudi za postavljanje v kot, saj sredinska noga omogoča nastavitev po želji. Višina večjega dela mize je 74cm, manjšega dela mize pa 66cm. Je zelo uporabna, ohranjena. Lahko se odločite za prevzem mize in omare ali pa le posameznega kosa.

OHRANJENOST:   
Tako omara kakor miza sta super ohranjeni. Komplet je star 14let.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).