oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 250031

Podarim: Kunci

Litija, 07.07.2018:

Podaim dve nekastrirani zajčici - Tonjo in Čarlito. Z veseljem bi u obdržala, pa žal živim v bloku in mi je žal, da nimata veliko prostora za gibanje.
Podarim ju skupaj ali posebaj prijaznim in dobrosrčnim ljudem, ki ju bodo sprejeli v svoj dom.
Sta igrivi in zaradi mladosti še malo svojeglavi (stari sta 8 mesecev), sicer pa sta dosegli končno velikost. Čarlita je dolgodlaka kunčica navihanega karakterja - rada teče in se igra, ni ji problem biti v družbi z ostalimi zajčki: trenutno so družina štirih in se vsi lepo razumejo.
Tonja ima kratko dlako, velika ušesa in sinje modre oči - izredno lepa, nežna in radovedna. Najraje jih podarim nekomu, ki jih ne bo imel zaprte v kleti cele dneve, saj sta sedaj navajeni prostega gibanja (sicer samo na balkonu, vem pa da bi bili neizmerno srečni kakšnega ograjenega vrta ali ograjenega izpusta za zajčke. Lahko me pokličete kadarkoli, z veseljem tudi dostavim. Lp, Tjaša

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 8 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).