oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 248846

Podarim: Podarim sklop omar za dnevno sobo v izmeri 4,5m v dolžino

Ljubljana, 27.05.2018:

Garderobna omara višine 237cm in globine 60cm. Omara z barom in vitrina v sklopu z mostom v skupni izmeri 359cm in globine 43cm. Ves komplet je setavljen modularno, kar pomeni da lahko most (širina 203 cm in globina 43cm) stoji samostojno. Regal omara (širine 46cm, globine 43cm in višine 237cm) lahko prav tako stoji samostojno in omara s policami (širine 91cm, globine 43cm in višine 237cm) lahko prav tako stoji samostojno. Garderobna omara je globine 60 cm in višine 237cm in prav tako lahko stoji samostojno. Glej načrt ! Stranka mora omaro oziroma omare razmontirati in odpeljati v lastni režiji in na lastne stroške.

OHRANJENOST:   
Starost približno 30 let.Sem in tja kakšna praska sicer pa v polno funkcijonalnem stanju. Vsi panti še delujejo.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).