oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 248158

Podarim: Printer Kopirni in Scaner Epson Stylus SX 130

Izola/Isola, 04.05.2018:

Epson Stylus SX130
Ta elegantna naprava je tiskalnik, optični bralnik in kopirni stroj v enem, zato je popolna izbira za domače uporabnike in študente, ki potrebujejo kompaktno napravo za tiskanje, kopiranje in optično branje po dostopni ceni. Visoka vrednost za vaš denar: s posameznimi kartušami s črnilom DURABrite Ultra prihranite denar, saj zamenjate le porabljeno barvo. idealna za uporabnike, ki želijo opravila izvajati hitro in s čim manj težavami. Nadzorna plošča s štirimi gumbi poenostavi uporabo in namestitev te večnamenske naprave. Prihranek prostora: zaradi kompaktne velikosti se model SX130 prilega v vsak dom, saj s svojo elegantno obliko preprosto dopolni najrazličnejša okolja.

OHRANJENOST:   
Malo uporabljen, odlicno ohranjen.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).