oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 247941

Podarim: Moška obleka: suknjič+hlače

Koper/Capodistria, 14.05.2018:

PROSIM GOSPODA IZ TOLMINSKEGA, DA MI ŠE ENKRAT POŠLJE SVOJ KONTAKT, TER NASLOV KAM MU DOSTAVIMO OBLEKO. (0)40(8)05084 - MAJA Zelo lepo ohranjen moški poslovni komplet, temno modre barve s tenkimi belimi črtami, znamke Jaguar, iz 100% naravne obdelane volne.
Hlače so fine-na črto.
Suknjič prav tako, ima več notranjih žepov in tudi 2 zunanja.
Točne velikosti ne znam razbrati.
Cca.M velikost za moškega visokega do 180cm in težkega do 80kg. Podarim prvemu, ki se zglasi.Dostava možna tudi v LJ in Posočje. Prosim pišite mi SMS ali e-mail.

OHRANJENOST:   
Nima poškodb. PROSIM GOSPODA IZ TOLMINSKEGA (ki mi je pisal sms v aprilu, vendar sem ga po nesreči izgubila), DA MI ŠE ENKRAT POŠLJE SVOJ KONTAKT, TER NASLOV KAM MU DOSTAVIMO OBLEKO.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).