oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 248257

Potrebujem: TOVORNI KOMBI - FURGON - IŠČEM

07.05.2018:

Potrebujemo tovorni kombi Furgon, prostornine za tovor minimum 3m v dolžino in višino cca 2,20m. Vozilo naj bi imelo vsaj nekaj časa še veljaven tehnični pregled , po možnosti dovolj dobro in ohranjeno za tehnični pregled in ustrezno za takojšnjo vožnjo. Smo podjetje, katero se ukvarja z grafičnimi storitvami, oglaševanjem in promocijo podjetij ter gostinsko turističnih lokalov. Vozilo potrebujemo za lastne potrebe, prevoz fotografske opreme, itd... Vozilo je lahko Renault, Citroen, Fiat, Ducato, Iveco... Vozilo iščemo za ugodno ceno in možnost kompenzacije za naše storitve. Prosimo, če nam pošljete tudi opis potrebnih kleparskih del in fotografije kombija. www.freetime.si - www.latuavia.eu.



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).