oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 247476

Menjam: Hip mobil nova SIM kartica + 100 enot

Ljubljana, 09.04.2018:

Hip mobil nova SIM kartica + 100 enot menjam za Mobi SIM kartica ali A1 SIM kartica.
Hip mobl sim kartico, neaktivirano + 100 enot menjam za predplačnško SIM kartico Mobi ali A1 Simpl.

OHRANJENOST:   
SIMkartica Hip mobil Neaktivirana ob aktivaciji prejmete prednaložeih brezplačnih 100 enot. 0,09 € / min Zakaj izbrati HIP mobil? • ugodnost za imetnike Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe (30% več polnjenja – primer polnitev za 10 € je vrednost polnitve 13 €) • cena klicev v vsa mobilna omrežja v Sloveniji, SMS in MMS, ter enota prenosa podatkov (Mb), 0,09 €/minuto • SIM kartica že vsebuje brezplačnih 100 enot za klice, sporočila, prenos podatkov, zato je takoj pripravljena za uporabo • prenos obstoječe številke • zelo ugodne cene paketov, ki jih uporabnik vključi s SMS sporočilom • enostavna uporaba in popoln nadzor nad stroški porabe Račun si lahko napolnite z elektronsko vrednostnico za 5, 10, ali 20 EUR, katero kupite na vseh Petrolovih bencinskih servisih, v Sloveniji. V kolikor si račun napolnite z dobroimetjem takoj, se SIM kartica avtomatsko aktivira. V nasprotnem primeru, pa se lahko aktivira SIM in brezplačnih 100 enot. Kako aktivirati SIM in brezplačnih 100 enot? Za aktivacijo številke je potrebno v mobilno napravo vtipkati *145# in pritisniti tipko za klicanje. Kako vklopimo pakete? Zelo ugodne cene paketov enostavno vključimo z SMS sporočilom. Poslano sporočilo SMS je brezplačno. Ob uspešnem vklopu prejmete brezplačno povratno sporočilo SMS: HIP mobil 2000. To je 30 dnevni paket, ki vsebuje 2000 enot za klice, sporočila in prenos podatkov, za samo 9,90 €. Za vklop paketa je potrebno poslati ključno besedo HIP2000 na 1917 HIP mobil 10GB. To je paket za prenos podatkov 10 GB, 10 dni, za samo 9,90 €. Za vklop paketa je potrebno poslati ključno besedo HIP10GB na 1917.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 6 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).