oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 246288

Menjam: Sanke - domače izdelave, kot so bile nekdaj kmečke ...brez vijakov

Ljubljana , 22.12.2019:
Sanke - domače izdelave, kot so bile nekdaj kmečke ...brez vijakov menjam za , šotor iglu rabljen za 2 osebi , višine 170 cm -180 cm ali dogovor.
POČITNICE SO TU , RAZVESELITE OTROKE Z DOBRIMI SANMI , KI JIH V TRGOVINI VEČ NE DOBITE Sanke, narejene pri obrtniku -kolarju po naročilu pri izdelovalcu sani, po merah za prevoz v avtu, brez vijakov, po starem kmečkem načrtu , za dve osebi in nahrbtnike spredaj -- slika ...3X RABLJENE ....MENJAM za šotor IGLU, 2 x 2 m višina vsaj 1,70 m, lahko rabljen a ŠE CEL, ali pa za ? € LAHKO PO DOGOVORU . PIŠI NA MAIL, SE LAŽJE DOGOVORIMO O VREDNOSTI.LAHKO KAKA VAŠA PONUDBA.ZA CENO SE ŠE ZMENIMO.....KLIČITE RAJE NA O51/392 522.

OHRANJENOST:   
Odlično ohranjene , kot nove , 3 rabljene, za dve osebi , nosilnost do 140 kg + nahrbtnike spredaj, glej sliko. SNEG BO , POČITNICE PA TUDI. kličite raje na.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 112 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).