oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 245766

Potrebujem: POMOČ OTROKU!!

01.02.2018:

Pozdravljeni! Sem mamica 7letnega otroka, ki je hudo bolan z ADHD otrok ima hude motnje! In hodi na terapije in zdravniške preglede v Maribor. Sem bresposelna dobim zelo malo denarno socialno pomoč z katero nemorem otroka voziti z avtobusom v Maribor ker so zelo dragi stroški saj otrok pogosto manka, ki ni dobro za njega in za zdravljenje.. Srčno bi prosila seveda, da me neboste imeli za goljufko Vam dokažem vsa potrebna dokazila!!! Če mi lahko vsaj malo finančno priskočite napomoč! Rabila bi nujno za otroka za plačilo vrteca, ker otroku se je odvzela hrana v vrtecu! Saj nemorem poplačat vse položnice. Tudi bi rabila denarno pomoč za nadaljno zdravljenje mojga otroka povsod sem prosila skupine, ki bi lahko pomagali in vse zavračajo.. Tako sem obupana nevem kam se naj obrnem. Upam da je gdo, ki bo nama pomagal prosim pomagajte mojemu otroku. Hvala.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).