oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 245678

Podarim: lexmark X543

Ljubljana, 29.01.2018:

Podarimo rabljeno lasersko multifunkcijsko napravo zaradi nakupa nove. Printa barvno in črno-belo, hitro kopira in skenira, poveže za lahko na internetno omrežje, omogoča tudi uporabo faxa. Ni 100%, vendar nam je do sedaj dobro služila, z manjšimi problemi na koncu (občasni problemi pri dvostranskem printanju, občasno na robovih barvnih printov printa modre črtice...). Kartuše zaenkrat še so, vendar je skoraj en mesec stala, tako da bo vrjetno potrebno kupiti nove.

OHRANJENOST:   
Zunanjost brezhibna, včasih pa lahko malce nagaja. bila je redno servisirana, tudi zamenjani nekateri deli v zadnje pol leta.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).