oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 243679

Potrebujem: Učbenik slovničnih pravil slovenskega in italijanskega jezika

13.11.2017:

Maja Pehani
Spoštovani! Lepo vas prosim, če mi kdo podari učbenik slovničnih pravil slovenskega in italijanskega jezika, ker si sama ne morem kupiti učbenikov, mi finančno ne znese. Sem invalidsko upokojena in živim v stanovanjski skupnosti v Dutovljah. Zelo bi vam bila hvaležna, če bi mi učbenike podarili! Naj raje bi videla, da bi mi učbenike prinesli na naslov, kjer domujem, ali pa bi mi jih poslali preko priporočene pošte, zato, da bi učbenike sigurno dobila. V stanovanjski skupnosti, kjer živim, so prisotni zaposleni, od ponedeljka pa do petka, od sedmih zjutraj pa do osmih zvečer in v sobotah in v nedeljah in v praznikih pa delajo od osmih zjutraj, pa do osmih zvečer.
Lepo vas prosim, da mi učbenike prinesite v času, ko so prisotni zaposleni. Za vašo morebitno donacijo učbenikov, vam bom neizmerno hvaležna! Moj naslov je: Maja Pehani, bivalna skupnost Sončna hiša, 191 Dutovlje, 6221 Dutovlje, Slovenija.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).