oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 242071

Podarim: Vgradni pomivalni stroj BOSCH SMV53M10EU (potrebuje popravilo)

Ljubljana, 22.09.2017:

Pomivalni stroj je iz višjega kakovostnega razreda in je star 7 let. Delal je brez napak, ampak je elektronski modul odpovedal in je nedelujoč. Iz servisa so mi dali ponudbo za popravilo - elektronka je 100€ in še strošek mojstra da se pripelje in da ga da notri. Mogoče ga kakšen mojster rabi za rezervne dele ali pa nekdo ki bi ga sam popravil. Vi ga morate odpeljati in zaradi tega je brezplačen - jaz sem si kupil novega in po specifikaciji podobnega. Je vgradni, ko je bil kupljen je bil nekaj nad 700€

OHRANJENOST:   
Ne dela elektronka, potrebna je zamenjava (napako ugotovil uradni serviser). Dali so mi ponudbo in je del okoli 100€ in še njihov prihod in delo (nanese skupaj okoli 180€).

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).