oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 241212

Podarim: Zavod Gamajun

Notranje Gorice, 27.08.2017:

Podarimo Zavod z imenom Inštitut in akademija za kakovostno sobivanje zavod Gamajun, skrajšano Zavod Gamajun, ki ni več aktiven. Zavod je registriran za številne neprofitne in profitne dejavnosti in je v mirovanju ter je čist. Ustanovitelj je Izobraževalno društvo za medije, ki zavoda ne potrebuje več in ga želi podariti nekomu, ki ga res potrebuje. Lahko menjate ime, dejavnosti in menja se direktor zavoda. Vso potrebno dokumentacijo za prenos zavoda bomo priskrbeli mi. Edini strošek bo taksa na sodišču.

OHRANJENOST:   
Zavod je čist in ne posluje. Poslovna poročila so bila redno oddajana. Zavod lahko preimenujete ali ne, ohranite lahko tudi celostno grafično podobo, ki je v celoti narejena.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).