oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 239331

Podarim: Kotna sedežna iz mikrofibre s posteljno funkcijo in predalom

Ljubljana, 01.07.2017:

Podarim 6 let staro kotno sedežno garnituro oranžne barve iz mikrofibre in dva pripadajoča pouštra. Sedežna se lahko raztegne v ležišče, krajši del ima pa spodaj še predal za shranjevanje. Sedežna ni nova in je potrebna čiščenja, saj je na njej nekaj madežev (imamo dva majhna otroka, ki sta ob risankah rada kaj pojedla in popila). Podarim prvemu, ki jo pride iskat, saj so mi novo sedežno že dostavili in sem to moral razstaviti, da sem imel prostor za novo. Kupljena je bila v Harvey Normanu za 700€

OHRANJENOST:   
Po čiščenju bodo šli vsi madeži ven in bo super izgledala, kar se pa tiče udobja sedenja pa bo tudi še nekaj let ok, je pa res da ima 6 let in ne moreš pričakovati udobja nove sedežne.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).