oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 238618

Podarim: Credit v 24 urah

Kranj, 07.06.2017:

Pozdravljeni
Sem pa za vse posameznike, ki potrebujejo za svoje skupne donacije I posojila denarja 1000 € 15.000.000 € za vsakogar, lahko posojilo vrnil z obrestno mero v višini 3% na leto in čas od 1 do 55 let, odvisno od zahtevanega zneska. Sem to naredil na naslednjih področjih:
Finančna posojila
Real Estate Loan
investicijska posojila
Auto Loan
Konsolidacija dolgov
Pridobitev kredita
Osebni kredit
Vi ste obtičali
Če ste res v stiski, prosimo, kontaktirajte me za več informacij.
Prosim, kontaktirajte me po pošti:

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni Sem pa za vse posameznike, ki potrebujejo za svoje skupne donacije I posojila denarja 1000 € 15.000.000 € za vsakogar, lahko posojilo vrnil z obrestno mero v višini 3% na leto in čas od 1 do 55 let, odvisno od zahtevanega zneska. Sem to naredil na naslednjih področjih: Finančna posojila Real Estate Loan investicijska posojila Auto Loan Konsolidacija dolgov Pridobitev kredita Osebni kredit Vi ste obtičali Če ste res v stiski, prosimo, kontaktirajte me za več informacij. Prosim, kontaktirajte me po pošti:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).