oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 236962

Podarim: RAZNO POHIŠTVO IN MANJŠI PREDMETI

Maribor, 16.04.2017:

PROSIM PREBERITE DO KONCA! Zaradi razpustitve gospodinjstva PODARIMO nekatere kose pohištva, kot so ..odprte omare, vitrine, trosed (ki ga je možno spremeniti v ležišče), dva fotelja, usnjen dvosed, stol, nekaj knjig, slike, ...... POZOR !!! Prevzem bo možen SAMO in IZKLJUČNO v Soboto 22.4.2017 po predhondem dogovoru od nekako 10h dopoldan do 14 h popoldan!!! Po tem času gredo neprevzete stvari med kosovne odpadke, ki se bodo ta dan zbirali. POSTELJE ki so vidne na fotografijih NISO VKLJUČENE v TA OGLAS!!!
OGLED IN PREVZEM v Mariboru (Kopitarjeva ulica 11)!!! Vaš prevoz in prenos stvari. Za vse dodatne informacije lahko tudi pokličete! Hvala!

OHRANJENOST:   
Omare so solidno ohranjene, trosed in stoli imajo nekoliko sledi (obrabljena tkanina - delno od mačke).

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).