oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 236731

Menjam: Financiranje svoje projekte

Ljubljana, 09.04.2017:

Financiranje svoje projekte menjam za Financiranje.

Pozdravljeni
Sem bančnik in da bi pomagali tistim, ki so zavrnili banke, naredim posebno posojilo med 2.000 € do 10.000.000 € če ste v stiski posojilo, se obrnite na mene, tako da sem lahko rečem, če ti lahko pomaga ali ne .... hvala in bog blagoslovi vse svoje upravljanje datotek. Tukaj je naš kontaktni e-poštni naslov:

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni Sem bančnik in da bi pomagali tistim, ki so zavrnili banke, naredim posebno posojilo med 2.000 € do 10.000.000 € če ste v stiski posojilo, se obrnite na mene, tako da sem lahko rečem, če ti lahko pomaga ali ne .... hvala in bog blagoslovi vse svoje upravljanje datotek.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 2000 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).