oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 234569

Potrebujem: PROSIM OGLASITE SE MI PROSIM ZA DONACIJO OTROKU SEM V HUDI STISKI

13.02.2017:

Pozdravljeni sem mamica 6letnega sinka ki je hudo bolan z sindromo HUDE MOTNJE dobil je mocna zdravila in ob tem potrebuje tudi terapije. Sem bresposelna samohranilka tudi hido bolna z grozno pshoriozo lahko to tistemu ki bi hotel pomagati v osebnem dokažem.. nisem goljufka samo mama, ki prosi pomoc otroku prosim pomagajte ali delite naprej Obupano vas prosim moj otrok je hudo boln vsak dan grozno trpiva nimava hrane za vsak dan za Bozič sva bila objokana in lagala sem sinku da ni mogwl priti letos dedek mraz.. Prosim vas za kak evro za zdravila in za vozovnico na terapije saj oa avtap itak nimam.. Sem v dilgovih bojim se da bova na cesto prisla.. Prosim a slisi gdo a vidi naju gdo podajtw nama roko pomagajte kot mama vas prosim kot obupana mamica pomagajte imejte srce no osrecite moje dete in dajte mu moznost zdravja ker sama nebom zmogla potrebujem vas vase srce vaso donacijo.. Hvala hvala vam z vsem srcem hvala..

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).