oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 232492

Podarim: Rabljena IKEA vzmetnica za raztegljiv kavč

Ljubljana, 09.12.2016:

Vzmetnica je bila kupljena septembra 2011 (stara torej 5 let). Kombinira se sicer z Ikeinim kavčom, vendar se lahko uporablja kot posteljna vzmetnica.

OHRANJENOST:   
Vzmetnico sem uporabljala za spanje, letos sem jo menjala zaradi suma alergije (ki se na koncu ni potrdilo), vseeno pa imam že novo in staro dajem stran (samo vzmetnico, ogrodje bom obdržala). Zunanjost se lahko odpne in opere v pralnem stroju. Je del Ikeinega kavča, vendar se lahko uporablja tudi na postelji (če so mere prave). Na sliki se vidi, kako izgleda, povezava na njene karakteristike: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S49149924/ Prevzem je možen OSEBNO, in sicer v soboto, 10.12. med 14.00 in 18.00. Potreben je večji avto ali prikolica za prevoz. Nima zaščitne folije!

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).