oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 232458

Podarim: Lep star kavč/postelja iz obdobja Kraljevine SHS

Laško, 08.12.2016:

Podarjam posteljo oz kavč (v resnici je ravno nekaj vmes po namembnosti) , verjetno češnjevo, staro okoli sto let, z umetelno izvezeno blazino oz ležiščem (tkanina je super ohranjena), manjka pa ji (kot je razvidno na razmeroma slabi sliki) zgolj okrasni furnir na prednji letvi. Vse ostalo je nedotaknjeno. Primerno za restavracijo.

OHRANJENOST:   
Kot rečeno, stvari manjka (kot je razvidno na razmeroma slabi sliki) zgolj okrasni furnir na prednji letvi. Vse ostalo je nedotaknjeno. Primerno za restavracijo. Udobna je za spanje, je bila v uporabi vseskozi, vendar je trenutno samo v napoto na vikendu, tako da išče novega ljubečega lastnika.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).