oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 232437

Potrebujem: Z VSEM SRCEM PROSIM ZA POMOČ MAJHNEMU OTROKU KI JE BOLN..

07.12.2016:

Srčno prosim dobri in razumejoči ljudje za POMOČ Imam bolnega sinka sama sem tudi hudo bolna z hudo pshoriozo luskavico.Sem bresposelna in v dolgovih z položnicami sinka moram voziti na terapije in to 100km avta nimam dete rabi zdravstveno pomoč in prosim vas za donacijo pomoč pri nakupu vozovnice da lahko mojga majhnega otroka ozdravim prosim za pomoč srčno prosim pomagajte mu.. Z skupno pomočjo lahko pomagamo. Tudi srčno prosim za pomoč hrane zelo sva v hudi stiski z hrano in vsaj za ta lep december ki je božič pred vrati naj nebi moje dete trpelo prosim vas obupajoče za pomoč.. Otrok se veseli Božiča riše Božičku jaz pa skrivam solze in v mislih da mu bo srček se strl da ga nebo.. komaj 5let star otrok in ne dobiva pomoč od pristojnih kje je pravica nevem z bolečinami in solzami v očeh nevem.. Če je gdo prosim gdo za vsaj ta Božič naj nama pomaga Donirajte prosim za otroka.. Kot mama vas prosim za pomoč. Hvala.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).