oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 229493

Menjam: Kakšna je vaša kreditna varno

Gozd Martuljek, 22.09.2016:
Kakšna je vaša kreditna varno menjam za Kakšna je vaša kreditna varno.
Zasebno strukturo, daje posojila in zlasti za mala podjetja. Njihov cilj je pomagati ljudem, s pošteno in resno za uresničitev svojih sanj.
Nato imate težave finančno, prosimo, stik z predstavnik te strukture, po pošti ali po telefonu za vse vloge za posojilo koli znesek: Pošta: Tukaj so področja, v katerih se posredujejo: * Finančne * Nepremičnine posojila * Naložbe pripravljen * Avto posojila * Konsolidacija dolgov * Kreditne linije * Drugi hipoteke * Odplačila kredita * Osebna posojila.

OHRANJENOST:   
Zasebno strukturo, daje posojila in zlasti za mala podjetja. Njihov cilj je pomagati ljudem, s pošteno in resno za uresničitev svojih sanj. Nato imate težave finančno, prosimo, stik z predstavnik te strukture, po pošti ali po telefonu za vse vloge za posojilo koli znesek: Pošta: Tukaj so področja, v katerih se posredujejo: * Finančne * Nepremičnine posojila * Naložbe pripravljen * Avto posojila * Konsolidacija dolgov * Kreditne linije * Drugi hipoteke * Odplačila kredita * Osebna posojila.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 1 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).