oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 227161

Potrebujem: Iščem serviserja ali nasvet za pralni stroj Hyndai HH-WMS510

29.08.2016:

Iščem serviserja za pralni stroj HYNDAI model: HH-WMS510 (elektronski pralni stroj). Morda se kdo s tem ukvarja ali mi pove vsaj nasvet kako lahko popravim nastalo napako. Stroj je deloval brezhibno, pral, grel vodo, izpiral in centrifugiral. Naenkrat sta začeli utripati lučki 2+3, kar bi po navodilih pomenilo okvaro "preveč vode !". Ker pa v njem ni bilo vode, sem preveril pipeto za nivo vode. Ta je po vpihu izključila mirni kontakt in vključila delovnega. Pod strojem sem našel plastično kroglico premera 6mm. Sedaj se že ob vklopu takoj pojavita navedeni utripajoči lučki 2+3 in nič drugega se ne dogaja več. Torej je napaka nekje drugje. Morda kdo ve, kaj je lahko narobe? Dodana slika je simbolična. Hvala za pomoč!



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).