oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 226504

Podarim: Šivalni stroj Bagat Jadranka - primeren za začetnike

Portorož/Portorose, 06.07.2016:
Šivalni stroj Bagat Jadranka. Nožni pogon -integriran v priloženi omarici-(izkušene šivilje in krojači trdijo da je to najboljše za novince saj omogoča najbolj kontrolirano šivanje in tako pridobivanje občutka).
Električni pogon je za začetnike lahko celo nevaren. Deluje brezhibno.
Narejen je po načrtih It. proizvajalca NECCHI (kot večina oz vsi Bagatovi modeli)
Edina pomanjklivost je: šiva samo ravno (kot večina starih strojev gospodinjskega razreda) torej ne omogoča entlanja oz zig-zag šivanja.

OHRANJENOST:   
Kot navedeno je srednje ohranjen a to se nanaša le na zunanji videz (barva ponekod zdrsana - obrabljena, na mestih podmazovanja je tanka plast posušenega olja ki ga je treba (ali pa ne) očistiti). "drobovina" oz mehanski deli so odlično ohranjeni. Podarjam ga, ker nam jemlje dragocen prostor v stanovanju, ter ker imamo modernejšega. Ni starinski (da bi bilo vredno čakat na prodajo) kot tudi ni nekaj posebnega da bi ga bilo vredno hraniti. Je pa šivalni stroj, ki deluje.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).