oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 225643

Podarim: Posojilo ponudba med posebej resna in iskrena

Ljubljana, 13.06.2016:

Pozdravljeni, Smo združenje zasebnih vlagateljev;
Nudimo posojila gospodinjstvom in revnih ljudi, Odplačilna doba: do 30 let, letna obrestna mera: 3%
Razpoložljivi znesek: 5.000 EUR in v višini 10 milijonov €
Posojila se dodeljujejo za vse osebe, ki zaslužijo redni mesečni dohodek.
Če potrebujete posojilo, ne oklevajte, da nas kontaktirate za več informacij
posojila po nizki obrestni meri !!!! Smo legitimno poštene in zanesljive finančne družbe, ki dajejo posojila, da zainteresirana oseba ali objekt, vključen je išče finančno pomoč za pomoč lahko moj zasebni e-mail: Spletna stran: www.réseau-finances.com
naslov za več informacij.

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni, Smo združenje zasebnih vlagateljev; Nudimo posojila gospodinjstvom in revnih ljudi, Odplačilna doba: do 30 let, letna obrestna mera: 3% Razpoložljivi znesek: 5.000 EUR in v višini 10 milijonov € Posojila se dodeljujejo za vse osebe, ki zaslužijo redni mesečni dohodek. Če potrebujete posojilo, ne oklevajte, da nas kontaktirate za več informacij posojila po nizki obrestni meri !!!! Smo legitimno poštene in zanesljive finančne družbe, ki dajejo posojila, da zainteresirana oseba ali objekt, vključen je išče finančno pomoč za pomoč lahko moj zasebni e-mail: Spletna stran: www.réseau-finances.com naslov za več informacij.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).