oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 225141

Menjam: McKINLEY nahrbtnik

Ljubljana - črnuče, 02.08.2016:

McKINLEY nahrbtnik menjam za 100g kave Barcaffe ali 3 nove poštne znamke A.
Na voljo imamo nahrbtnik priznane blagovne znamke McKINLEY. Primeren je za pohode ali prosti čas. En predal je primeren za hrano in pijačo (hladilna zaščita), drugi predal za vse ostalo, ob strani še en dodaten za pijačo. Mere cca: 45*30*20cm.
Osebno lahko prevzamete v Ljubljani - Črnuče. Pošljite sms ali e-mail. Simbolična menjava. Stroški navadne poštnine v primeru pošiljanja po pošti so vaši.

OHRANJENOST:   
Nahrbtnik je v zunanjosti odlično ohranjen, kot nov, en stranski okrasni trak smo odrezali, ker je bil v napoto, ima pa nahrbtnik v notranjosti "madež", sem probala oprat pa žal ni šlo dol, drugače ni nič motečega, niti nima vonja ali karkoli samo madež je pa še to v notranjosti. Zaradi hibe ruzak menjamo za simbolično menjavo, drugače je bil zelo drag.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 1 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).