oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 225118

Menjam: 9-delni kompletek št. 116

Ljubljana - črnuče, 04.08.2016:

9-delni kompletek št. 116 menjam za 100g kave Barcaffe ali 3 nove poštne znamke A.
Na voljo imam 9-delni kompletek za deklico za prosti čas ali za doma št. 116. Kompletek vsebuje: -1* črtasta majčka, dolg rokav, brezhibna, primerna tudi za v vrtec, -3* spodnja majčka, primerne za v vrtec, Ostalo je bolj za doma, oz. tam kjer ni škoda:
-1* tanjši bombažen pulij (ima eno malo packo na rokavu), -1* roza-siva majčka, kot nova le ena luknjica se je naredila tako da par mm pošita, -1* roza majčka s potiskom - ima packo, -1* spodanja majčka (treba popravit spodnji šiv), -1* tanjše žabice imajo eno mini pošito luknjico (na stopalu) in še eno mini treba navrhu, tako da ni moteče za nošenje.
Osebno lahko prevzamete v Ljubljani - Črnuče. Pošljite sms ali e-mail. Simbolična menjava. Stroški navadne poštnine v primeru pošiljanja po pošti so vaši.

OHRANJENOST:   
Bolj za prosti čas, doma (piše v opisu)...

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 1 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).