oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 224233

Podarim: Rover 414 Si

Ljubljana, 03.05.2016:

Rover 414 Si, letnik 2001, bencinski motor, 1396 ccm, 76 kW / 104 KM - Na števcu 184000 km. Registracija potekla 29. 4. 2016 - tablice so še gor. Pozdravljeni, zainteresiranemu človeku v finančni stiski podarjam svojega roverja. Avto je bil do izteka registracije pred nekaj dnevi še dnevno v uporabi. Ni brezhiben, je pa vozen. Sem priložil fotografije napak - vam jih še naštejem: Močna rja na zadnjih blatnikih (zaradi tega v tem trenutku ne bi opravil tehničnega pregleda), razne buškice in rajse iz parkirišča, desna kljuka se snema z vrat - se da zalepiti, klima je malo muhasta - jo je verjetno treba napolniti, nekje v napeljavi za servo volan malo pušča - je treba enkrat na dva do tri tedne malo dotočiti servo tekočino, povesile so se notranje tapete - delno sanirano z risalnimi žebljički :-). Pozitivne lastnosti: Avto vžge, gre naprej, nazaj in se ustavi. Ima velik prtljažnik (se da zložiti zadnje sedeže), avtoradio, električno odpiranje prednjih stekel, servo volan, daljinsko centralno zaklepanje, voznikov airbag ... Prosim, da me kontaktirajo le ljudje, ki bi avto zares potrebovali. Razni preprodajlci in zaslužkarji - prosim bodite fer in se ognite tega oglasa. Prednost imajo tisti, ki lahko avto tudi v kratkem odpeljejo (mi zaseda parkirno mesto). Stroške prepisa poravna novi lastnik.

OHRANJENOST:   
Močna rja na zadnjih blatnikih (zaradi tega v tem trenutku ne bi opravil tehničnega pregleda), razne buškice in rajse iz parkirišča, desna kljuka se snema z vrat - se da zalepiti, klima je malo muhasta - jo je verjetno treba napolniti, nekje v napeljavi za servo volan malo pušča - je treba enkrat na dva do tri tedne malo dotočiti servo tekočino, povesile so se notranje tapete - delno sanirano z risalnimi žebljički :-).

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).