oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 224064

Potrebujem: skuter 25km/h

29.04.2016:

Živjo! odločila sem se, da poskušam objavit. Navadno če vprašaš za kakšno posteljnino ali podobno, se mi ne zdi narobe. tokrat pa sem res v stiski, zato sem rekla da vprašam. In sicer imam hudo obliko duševne bolezni. Ena od negativnih simptomatik je da imam hude napade panike v avtomobilu, dvigalu, avtobusu, kakršnakoli prevozna sredstva. Mislim da že 7 let ali celo 8 let nisem bila izven ljubljane, saj se ne morem vozit z avtom in imam res težave tudi z avtobusi. edini način, ki me ne ovira je skuterček. nimam tesnobe in dejansko lahko opravim opravke ali stvari po mestu. Stanje je kr žalostno, saj včasih ne morem k zobarju, včasih h ginekologu na vič in podobno, tudi na kavici s kakšno kolegico težko prilezem do centra. Če se že odpravim, potem grem vsako drugo postajo dol da pridem k sebi in tako naprej, do centra rabim na tak način skoraj 2 uri. Jaz skuterčka ne potrebujem za užitek, sem stara 29 let, trudim se poiskati službo in razpolagam s socialno podporo, zato si ga ne morem privoščiti. seveda zame pride upoštev 25km/h z blokado ali brez samo ne skuterčk za registrirat ker jaz nimam izpita za avto. s takimi za 25 na uro ni potrebna registracija. Vse dobre ljudi lepo pozdravljam in želim še naprej lep dan.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).