oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 223549

Potrebujem: PROSIM VAS ZA POMOČ!!! POMAGAJTE MAJHNEMU OTROKU NUJNO RABI VAŠO POM

16.04.2016:

Prosim za pomoč prosim, če gdo lahko vsaj malo pomaga finančno mojemu sinu rabiva pomoč za hrano in za njegova zdravila tudi za vsak dan je potrebno 100km se peljati z avtobusom na zdravljenje kot mama vas prosim za nujno pomoč bodite srčni in pomagajte nimam službe dobim zelo mali dohodek še polovico sdp. so mi ukinili kaar je za jokati in za nerazumeti kako so mi lahko to naredili in imam bolnega otroka jih neintersira ničn so bres srca... Moj sin bi tudi rabil oblačila št 110-116 in obutev 28. št. tukaj Vam že vnaprej navedam moj naslov: SIMONA ŠKAPER ČEPINCI 146 GORNJI PETROVCI 9203 PROSIM USMILITE SE NAJU VSAJ ZA ZDRAVLJENJE OTROKA MI POMAGAJTE KER NEVEM VEČ KAM SE NAJ OBRNEM... nevem..

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).