oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 222817

Potrebujem: POSODA,PEKAČI,TAPERWERJI

29.03.2016:

Živjo! lepo bi prosila, res ni veliko, potrebovala bi če mi kdo podari -en večji lonec (za kuhanje jote, zelje, golaža)
-pekači (če bi se pri komu našla dva recimo različna pekača, kakšn okrogel in kakšen kvadraten)
-plastične posode za zamrzovanje hrane srednje velikosti (taperwerji se jim reče, ampak ne res te znamke, pač plastične posode bilokakšne) Žal si s podporo tega ne morem kupit.Vidim v ldilu ali hoferju majo res supern stvari včasih ampak ne gre. Vsakih 10 eur mi pomeni hrano za 3 dni več. Sem brez prevoza, na mesečno dam naujnih 5 eur za nujne opravke, cele si ne morem privoščit, kolesa tudi nimam. Prihajam iz Ljubljane. Najraje vidim da pokličete. kadarkoli. te posode potrebujem da bi lahko nakuhala več jedi in jih dala zmrznit, pri pekačih imam samo un velik standardni pladenj.. če se kakšni gospodinji te 3 stvari valjajo odvečne količine in jih lahko odstopi bom izjemno vesela. vseeno mi je znamka ali kvaliteta. samo da je uporabno. lp.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).