oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 221435

Potrebujem: Nujno rabim pomoč!

16.02.2016:

Lepo bi Vas prosila, če mi lahko pomagate prosila bi, če gdo mi lahko podari oblačila rabila bi majce, hlače, jakne, polovre in čevlje.. Moja št oblačil je M ali 40 čevlji pa so 41št. Imam tudi majhnega otroka 5let starega oba sva v hudi stiski bres denarja in bres pomoči nimam denarja za nakup hrane ali oblačil. problemi so ker so preveč beguncev in nam nemorejo pomagati na karitasu ne na prvi pooči še sdp so mi kruto skrašali imam velike polžnice od vode in elektrike jočem se vsak dan in upam, da se gdo naju usmili in lahko pomaga! Doma sva iz Goričkega in avta tudi nimam. Upam, da naju gdo najde in pomaga Hvala.. In prosim bres žaljenja kot sem že dobila hudo sem se jokala, da so me zamenjali gdo hoče naj z srcem pomaga gdo pa želi žalit naj raje stran pogleda..

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).