oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 221333

Potrebujem: NUJNO POTREBUJEM POMOC! Za mojga sinka in za mene oblačila...

13.02.2016:

Lepo bi nekoga prosila, ki bi mi lahko pomagal! Rabila bi za sebe oblačila in za mojga sinka, ki je star 5let! Sem bresposelna mamica in nemorem enostavno si kupiti oblačila ne zame in ne za mojga sina! Jaz bi rabila Majčke M št40 in hlače trenirke kratke hlače.. tudi čevlje št 41 moj sin ima št oblačila 110-116 obutev št 28, lahko manši 29 tudi bi za sinka prosila kake raznorazne igrače, ki jih ravno kar nima želje so otroka ali jaz mu žal nemorem ispolniti želje.. Lepo Vas prosim za Pomoč in tudi prosim, da mi naj odpišejo pošteni in ne tisti, ki me še poleg žalijo! Če bi zmogla nebi prosila ali žal sem prisiljena v to, ker nimam službe ne denarja samo žalost in sanje.. Hvala Vam za vso iskreno Pomoč.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).