oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 220622

Podarim: Komponente racunalnika Asus eee 1005 ha

Ljubljana, 23.01.2016:

Podarim komponente racunalnika Asus 1005 ha, ki so vidne na slikah. Racunalnik se je obesil na BIOS sliki, setup-a ni bilo mogoce odpreti. Iz tega sklepam, da je maticna plosca nedelujoca. Odstranjen je bil disk, ob cemer sem poskodovala nekaj konekterjev (diska ni zraven). Komponente v racunalniku, ki so najverjetneje se delujoce:
- ekran
- baterija (deluje cca 3h; oz 80% casa nove)
- adapter
- ventilator
- citalec za SD kartico
- trakovi, ki povezujejo komponente Ker se na hardware racunalnikov slabo spoznam, morda delujo se kaksne druge komponente. Ce menite, da bi vam karkoli nastetega koristilo za kakrsenkoli namen, vas vabim, da vse omenjeno skupaj prevzamete v Siski (cas in tocna lokacija po dogovoru).

OHRANJENOST:   
Racunalnik je nekoliko zaprasen, ima nalepke, ki se jih da odstraniti.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).