oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 218722

Potrebujem: oblacila za 4letnega fanta obutev nogavice igrace..

28.11.2015:

Lepo bi prosila za Vaso Pomoc! Nujno rabim za mojga 4letnega sina topla oblacila kot so trenirke hlace st.105,110... bunda rikavice.. cevlje st.27,28 Tudi bi prosila, ce bi gdo lahko podaril legokocke ali avto na delinec moj sin si za Bozic tako to želi a zal jaz kot bresposelna mu to nemorem kupiti ne vosciti nic :'( p.s. imam tudi brata 12let star tudi ce zanjega gdo kaj ima za podariti oblacila in cevlje.. cevlji so st.40 oblacila pa st.160. tesko tude napisem sem bres prevoza nimam avta in ce bo gdo hotel pomagat mi prosim preko poste naj poaga Hvala in naj Vam vsem bo lep topel in miren praznicni December.. Hvala..

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).