oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 218136

Potrebujem: Parkirni prostor za avtomobil Ljubljana (okolica)

12.11.2015:

Iščem parkirni prostor za osebno vozilo starejšega letnika za popravilo oz. obnovo. Vozilo bo čez 2 leti oldtimer in ga nameravam vrniti v vozno stanje (ker zdaj ne bo več za tehnični... Potrebujem prostor, kjer bi vozilo lahko nekaj časa stalo in medtem bi ga po delih popravljal. Ni potrebe, da je pokrito, le da je na takem mestu, da avto lahko počasi obnovim (nekaj prostora naokoli). Predvideno nekje do poletja 2016 bi se rad že vozil :-) Če ste torej lastnik kakšne parcele ali imate večje dvorišče me lahko kontaktirate. Za manjše plačilo ali kakšno proti uslugo tehnične narave (lahko tudi pomoč pri žaganju drv za zimo :-) Hvala že vnaprej za ponudbo. Lep pozdrav. PS. Avto je mišljen, kot drugo vozilo za punco... z nizkimi stroški poleg avta, ki ga imava skupaj.



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).