oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 218074

Podarim: Postelja + vzmetnica + antialergijska prevleka 160 x 200 cm

Ljubljana, 11.11.2015:

Zaradi preurejanja stanovanja nujno podarim vzmeteno posteljo Merlin od Meblo Jogija (160 x 200) skupaj s kakovostno žepkasto 5-consko vzmetnico GOLD Dreamzone S40 (debelina 20 cm). Postelja nima vzglavne končnice, vendar jo je mogoče pri Meblo Jogiju še vedno dokupiti. Nad prevleko vzmetnice je še dodatna pralna antialergijska prevleka, ki jo podarim zraven. Prevleka vzmetnice je kemično očiščena in oprana, antialergijska prevleka pa oprana v pralnem stroju na 60 stopinj. Podrobnejši opis postelje: http://www.meblojogi.si/index.php/postelja/2/merlin (tu na sliki je črna, moja postelja pa je bela)
Podrobnejši opis vzmetnice: http://www.modernakup.si/Vzmetnica-GOLD-S40-od-200--CENOVNI-HIT_84938 Ogled in prevzem v Ljubljani, za prevoz pa poskrbite sami.
Kličite/pišite, prosim, samo resni! (kličete lahko med tednom od 16h do 23h, med vikendom pa cel dan)

OHRANJENOST:   
Postelja in vzmetnica sta stari slabe 4 leta in lepo ohranjeni.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).