oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 217162

Podarim: Pohištveni sestav za predsobo v treh delih

Ljubljana, 16.10.2015:

1. del: omara je lesena, svetlo rjave barve, frontalno so vrata oker barve z lepim drobnim pikčastim vzorcem. Omara meri v dolžino 56 cm, globoka je 29 cm in visoka 120 cm. Sestavljena je zgoraj iz dela, ki ima eno dodatno polico in spodaj iz dela, ki ima dve dodatni polici. Čisto spodaj je še prostor, katerega vrata se odprejo navzven in navzdol. Za lažjo predstavo glej sliko 1. in 2. sliko. 2. del: set omar je lesen, svetlo rjave barve, frontalno so vrata oker barve z lepim drobnim pikčastim vzorcem. V celoti v dolžino meri 167 cm, globok je 35 cm in visok 239 cm. Sestavljen je iz več manjših omar, desno je tudi predalnik. Spodaj je po celi dolžini prostor, katerega vrata se odprejo navzven in navzdol. Za bolj podrobno predstavo glej 3. in 4. sliko. 3. del: omara je lesena, svetlo rjave barve, frontalno so vrata oker barve z lepim drobnim pikčastim vzorcem. Sestavljena je iz večjega in manjšega dela. Večji del meri v dolžino 83 cm, visok je 120 cm in globok 35 cm, manjši del meri v dolžino 25,5 cm, visok je 73 cm in globok 35 cm. Manjši del je v zgornjem delu odprt, večji del v celoti zaprt. Čisto spodaj je še prostor, katerega vrata se odprejo navzven in navzdol. Za lažjo predstavo glej 5. in 6. sliko.

OHRANJENOST:   
Celoten sestav omar je odlično ohranjen, nepoškodovan, vsa vrata se brez težav in škripanja odpirajo ter zapirajo.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).