oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 217000

Menjam: Unikatni poročni nakit, ilustracije

Ljubljana, 13.10.2015:

Unikatni poročni nakit, ilustracije menjam za Fotoaparat- zrcalnorefleksni.
Pozdravljeni! Sem fotografska navdušenka, ki se trudi nadgraditi svoje znanje in svoj hobi razviti v morebitni vir dohodka. Ker pa nimam prihodkov, si ne morem privoščiti nakupa fotoaparata. Imam le star digitalni fotoaparat, s katerim ne morem slediti niti uram fotografskega tečaja. Zato bi bila nadvse hvaležna komurkoli, ki bi mi bil pripravljen podariti zrcalnorefleksni fotoaparat, ki ga ne potrebuje več. V zameno ne morem ponuditi večje blagovne menjave, pač pa več manjših ali pa kakšno storitev, npr. pomoč pri delu, opravilih... (ukvarjam se z ročnimi deli, poročnim nakitom in designom). Če kdo potrebuje pomoč v foto studiu, obdelavi fotografij, ... z veseljem v zameno pomagam. Vesela bom vsakega sodelovanja. Le pozdrav :)

OHRANJENOST:   
Ročno izdelan (poročni) nakit, izdelava logotipa, ženska oblačila (S/M), čevlji, velike sobne in pisarniške rastline, aloe vera kaktusi, unikatne ilustracije, zlat in srebrn nakit, swarovski nakit.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 800 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).