oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 216509

Menjam: *Menjam rabljeno sobno kolo, potrebno popravila

Ljubljana, 02.10.2015:

*Menjam rabljeno sobno kolo, potrebno popravila menjam za Izpravno žensko kolo (najr. mestno), s čelado in ključavnico..
Menjam sobno kolo. Meri: pulz, hitrost, kilometrino, kalorije in čas. Visok in dolg je približno 1 meter. Ročaj je nastavljiv - se ga lahko premika navzdol in navzgor. Trenutno dve bateriji AA še delujeta, ne vem pa kako dolgo še bosta - ker kolo že več let ni bilo uporabljano. Menjam za ohranjeno rabljeno kolo s čelado in ključavnico(pomembno je, da ni pred razpadom, zaradi varnosti). Vaš prevoz je pogoj. Odgovorim, če bo vaša ponudba primerna. Ne vem zakaj fotografiji portal meče postrani - se opravičujem, pri meni sta poravnani normalno. Po želji ju pošljem posebej - na e-mail.

OHRANJENOST:   
Manjka mu en obroček iz gume na enem izmed ročajev. Vlaga v kleti je za malenkost načela sedež. Popravilo: enkrat je bilo treba malce prilagoditi navoj (ob pedalih - v notranjosti kolesa). Sedaj zopet nekaj ropota - ne sme se ga voziti nazaj , ... Lahko pa se uporabi tudi dele , ..ali le zamenja sedež....

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 60 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).