oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 215834

Menjam: nudi pomoč

Ljubljana, 16.09.2015:

Nudi pomoč menjam za nudi.
Gospe in gospodje, smo francoščina, da je zlasti zagotavljanje posojil in financiranja za osnovni namen je pomagati ljudem v stiski, medtem ko dajanje svoje sklade na območju Evropske unije in v svetu.
Mi odobrijo posojila v razponu od 5.000 € do 50 milijonov € za obdobje odplačevanja, ki se začnejo od 6 mesecev do 30 let z obrestno mero v višini 3% videti 25 let za stanovanjska posojila.
Za financiranje, regionalni ali oddelčni organi gremo še dlje.
Za kakršna koli vprašanja kredite in financiranje projekta, nam lahko pustite sporočilo.
Email: Benin Opomba: prosimo, nobena resna oseba vzdržati.

OHRANJENOST:   
Varna in hitra kreditna dobavo nekaterih Gospe in gospodje, smo francoščina, da je zlasti zagotavljanje posojil in financiranja za osnovni namen je pomagati ljudem v stiski, medtem ko dajanje svoje sklade na območju Evropske unije in v svetu. Mi odobrijo posojila v razponu od 5.000 € do 50 milijonov € za obdobje odplačevanja, ki se začnejo od 6 mesecev do 30 let z obrestno mero v višini 3% videti 25 let za stanovanjska posojila. Za financiranje, regionalni ali oddelčni organi gremo še dlje. Za kakršna koli vprašanja kredite in financiranje projekta, nam lahko pustite sporočilo. Email: Benin Opomba: prosimo, nobena resna oseba vzdržati.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 1 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).