oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 213954

Podarim: Namigi in nasveti o tem, kako upravljati in vlagajo svoj denar

Nova Gorica, 03.08.2015:

Pozdravljeni, za vas.
Odločili smo se, da vam ponudimo kot pogodbeni posojilo, ker smo se odločili, da iz vašega finančnega partnerja Potem Torej naša ponudba nas zanima odgovor nazaj, tako da bomo lahko med finančnim partnerjem razpravljati.
In ne pozabite, določeno z vsoto kapitala, kar nosiš svoj interes. Opomba: posojilo s pogodbeno garancijo dobro opredeljeni in podpisovanje dokumentov, potrebnih pred preteklih pravnih prenosov iz vašega bančnega računa.
Email naslov:

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni, za vas. Odločili smo se, da vam ponudimo kot pogodbeni posojilo, ker smo se odločili, da iz vašega finančnega partnerja Potem Torej naša ponudba nas zanima odgovor nazaj, tako da bomo lahko med finančnim partnerjem razpravljati. In ne pozabite, določeno z vsoto kapitala, kar nosiš svoj interes. Opomba: posojilo s pogodbeno garancijo dobro opredeljeni in podpisovanje dokumentov, potrebnih pred preteklih pravnih prenosov iz vašega bančnega računa. Email naslov:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).