oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 213849

Podarim: 3 v 1 Stokke Xplory V4 omejena izdaja Voziček

Ljubljana, 31.07.2015:

Popolnoma novo, nerabljeno, neodprto, nepoškodovan izdelek v originalni embalaži. Ta je na voljo za nakup z vso pram paketu tako zelo redko, da bi našli enega, za prodajo na lastno! Pram je praktično immaculate.The tekstil sedeža so v odličnem stanju, z vrečko, ki vključuje raincover in mreže proti komarjem. Paket vključuje:
Šasija, Seat, Carry posteljica & Tekstilne Scena in Stokke iZi Go biti varen avto sedež Sedež tekstilne sklop vključuje:
sedež oblazinjenje, Zadaj tekstilna prevleka & Harness ščitniki, Sedež železniški s pokrovom, Nadstrešnica z vizirjem, Baby pad, Nakupovanje Bag, Mosquito Net in pokrov dež. Carry posteljica tekstilni set vključuje:
prenosni otroški ležalnik obloge
Pokrov veter
Vzmetnice
Carrycot pokrov dež. prosimo, pošljite vaše vprašanje za več informacij o nakupu in dobavi. nam pišite na naš e-pošti ali
Id Skype: juric.Huan.

OHRANJENOST:   
Popolnoma novo, nerabljeno, neodprto, nepoškodovan izdelek v originalni embalaži.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).