oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 213379

Podarim: Podarim: DVD risanke, filme, PC igre - na voljo trije (3) paketi

Lendava/Lendva, 18.07.2015:

Podarim tri pakete (mešano) z različnimi risankami, filmi in PC igrami na CD/DVD-jih v izvirnih embalažah. Igre so primerne za otroke, vsebujejo: pustolovkse, miselne itn. Vsak paket vsebuje vsaj 5 stvari. Večina stvari je v nemškem jeziku, nekatere so angleške. Če je primerno za (starejše) otroke ali ne, pa je označeno na škatlah s simbolom priporočene starosti. PAKET 1 med drugim vsebuje: Tarzan, Hundekinder, Mirror Mixup (PC igra), Vikingdom, Batman trilogija, potovanje v središče Zemlje, Guliverjeva potovanja, Escape, film Kifeljci, Der letzte Wikinger, Pošast iz močvirja itn. PAKET 2 vsebuje: Noetova barka, Die Zarentochter Anastasia, Hollywood Monster, Superman, Over the Hedge (PC igra), Neopets Puzzle Adventure, Disney Monsters Inc. (PC igra), Gladiator Marcus itn. PAKET3 vsebuje 4 risanke (Pocahontas, Ostern itn.) in 1 PC igro. /// Po želji vam lahko pošljem po pošti, brezplačno.

OHRANJENOST:   
Večinoma se gre za rabljene igre in filme (stanje je lahko različno: od zadovoljivega, dobrega, zelo dobrega oz. odličnega), občasno se vmes znajde tudi kakšna nova, nerabljena, še zapakirana v folijo.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).