oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 212194

Potrebujem: gig

17.06.2015:

Pozdravljeni. Sem Mihael kelc, star sem 30 let, . Po poklicu sem živilski tehnik. Do enega leta nazaj sem delal v gostinstvu v hotelu kanin, lansko leto pa je šel hotel v stečaj. Lansko leto mi je umrl oče in po očetu sem podedoval del hiše. Ko zaprosim na centru za socialno pomoč jo dobim zavrnjeno zato ker imam nenpremičnino. Sem obupan , nimam za preživetje. Od lanskega januarja nimam plačanega obveznega zavarovanje, tudi dopolnilnega zavarovanje nimam. Prostal sem skoraj na ulici hodim prosit po ulici če mi lahko dajo za kos kruha. Lepo lepo vas prosim pomagajte mi nabrati nekaj denarja da bom imel za preživetje za osnovno hrano, obračam se na vas pomagajte mi lepo prosim. tel.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).